Plaeh..enpähä oo pitkään aikaan rustaillu.  Pitäs saaha taas jottain uutta potkua tähän elämään. Joku uudistuminen tms.  Tyhjiä on päivät ja illat etenki..aina vaan yksin nökötän.  

Jotenki piä sekasi..emt.  ehkä se tästä taas normalisoituu, ihan töttöröö oon keväällä muutenki.  Tänään sai ees hengittää, ku räntää sato.  Ihan sen kunniaks lenkkeilin tuolla :D  

Mut joo.. pääsiäinen mänt.  Avain hävis, uus teetetty.  Pitää tehä sille iso pussi ja avaimenperä nii ei häviä.  Vituttaahan tuo, mut minkä voit..ei ainakaa ko. ihmisen tartte tänne enää tulla.  Ei voi tajuta enää missä se avain olis..tuskin on tässä kämpässä..tai sit on tosi hyvin piilotettu.  

Huomenna Spellboundilla käymään.  Pääsee sumplimaa tatskoja ja aikaa millon laitellaa.  Ootan innolla taas :)  Jotain kivaa sentää.  Nii ja mökille olis jees päästä pitkästä aikaa, mut sua nähä.  Voi olla tiet siinä kunnossa, että ei ihan millä autolla tahansa mennä.. Porukat käy vkl ja sit tietää.  Voip siirtyä sekii reissu taas :/ tai sitte minun tuurilla kaikki viime hetkellä peruu niinku viimeks.  

Mitähän sitte..

Hampilääkärissäki pitäs vaihteeks käyä..mut voip mennä kesälle se..ei oo rahaa :/  Tietokoneki pitäs ostaa uus ja huaah.. Ootan vaa, että pääsisin muuttamaan joskus tässä isompaan kämppään.  Vaikka oma onki jees, mutta silti..isompi olis aina isompi..  Sais sen erillisen makuuhuoneen ja parvekkeen jota sisustaa.  Se varmaan se suurin haave sen uuden kämpän suhteen.  

Kait se elämä tästä..huomenna menoja koko päivä ja to sali ja kiina.  Onneks on harrastuksia.  Perjantaina vois moikkailla mummoo ja siivota.  Sais pääsiäiskoristeet somisteista pois.. en kyl tiiä mitä niihi laittas.  Pitää miettiä jotain somaa :D

Jee saan taas kynnet :) just kyselin.  Ens viikolla varmaankin.  

Mutta nyt vois keskittyä hetken vielä numbareihin ja sit lukasta hetken kingiä.