Joo-o..ihan jees vkl takana.. Silti on vaa kovin ankee olo.   Yksinäinen.   Halipula ja kaipaa kainlaloo mihin käpertyä, mut ei.  Negatiivisiä ajatuksia tulee vähä kaikesta mieleen.  Toivoo erinäisiä asioita kesältä, mut sit tunne, että mikkää ei tuu onnistumaan :/  Ehkä oon katkeroitunu ihmisiin, ku aina menee kaikki vitullee.  Mut toivossa on hyvä elää..sitte vaa tippuu korkeemmalta, ku on paljon toivonu eikä tuukkaa mistää mitn.  

Tätähän tämä on.  Yksin elämistä päivästä toiseen..ilman oikeita ystäviä.  Kaikki on pariutunu eikä kellää oo oikein aikaa:/  Jotenki kaipais sitä tekemistä näihin sunnuntai ja arki-iltoihin.  Mut just sillon on kaikilla kaikki omat hommat jo..ja sit minä teen kaiken yksin.  Ku pääsis sinne mökille vähä relaamaan, pois kaupungin hälinästä.

Jos tämä elo tästä lutviutuis..nämä rapulapäivät pistää vaa mielen vähä matalaks, ku yksinää suap istua ja tutista.  Mökille meno on vaa mielessä koko ajan.  En vaa tiiä mitä se sit minun allergialle tekis, mutta sen näkkee sitte.  Ainaki mieli virkistyis.  

Kauhee asunnonvaihtokuumeki on.  Sais sen kaksion niin pääsis sisustelee ja sais uutta puhtia.  Autolla ajeluki on mielessä näin kesäsin.. kaipaan sitä, että oli volumet kaakossa ja ajeli autolla pitkin maita ja mantuja.  Toisaalta kuolaan myös noita moottoripyöriä.  Aina kieli pitkällä, ku menee ohi.  

Suunniteltiin me vähä toverin kanssa, että jos olusille menis kesällä..tai minähän sitä ehotin.  Sua nyt nähä tuleeko siitäkää sitte mitään.  Kiva olis semmonen välistä..Nuo musiikkijutut on niin pop.  

Nyt illan leffan pariin.  Katellaan taas.